Skip to main content

Jóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged

1%    1% elszámolás    Közhasznúsági jelentés

Adó 1%-a

Rendelkezzünk adónk 1 %-áról idén is a 
Jóga a Mindennapi Életben Egyesület részére!
Adószámunk: 19082507-1-06

 

Kedves Jógabarátunk, kedves Látogató!

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is lehetőségünk van a már befizetett személyi jövedelemadónk 1+1 %-nak felhasználásáról rendelkezni. Az "első" 1% felajánlásával civil szervezetek, míg a "második" 1% felajánlásával egyházi közösségek munkáját lehet támogatni.

A Jóga a Mindennapi Életben Egyesület közhasznú civil szervezet, amely támogatható a személyi jövedelemadó "első" 1%-val. Az elmúlt 20 évben (mióta lehetőség van az adó 1%-nak felajánlására), egyesületünk több, mint 5 millió Ft felajánlást kapott az állampolgároktól. Ezúton is köszönjük ezt az adományt, mely mindig nagy segítségünkre volt abban, hogy közhasznú feladatainkat magas színvonalon a köz megelégedésére végezhessük.

A teljesség igénye nélkül e feladatok:
  • egészségmegőrzés,
  • gyermek- és felnőtt oktatás,
  • kulturális és szabadidős tevékenység,
  • Jóga a mindennapi életben rendszer® képviselete Csongrád és Bács-Kiskun megyében,
  • az egészséges (vegetárius) étkezés népszerűsítése.

Közhasznú egyesületként szolgáltatásainkat egyesületi tagjaink mellett bárki igénybe veheti.

Részletes tájékoztató a NAV honlapján.

Közhasznú egyesületünk számára nagy segítség az 1%-os összeg, hogy munkánkat segítő eszközöket vásárolhassunk, és Csongrád megye több településén (Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Algyőn és Kecskeméten) egészségmegőrző tanfolyamokat, programokat tarthassunk.

Kérjük, ismerőseit és családtagjait is tájékoztassa erről a támogatási lehetőségről.

Amennyiben kérdése lenne az 1% felajánlásával kapcsolatban, keressen bennünket a 20/264-1698 telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Ide kattintva beszámolót olvasható a Jóga a Mindennapi Életben Egyesület eddigi 1% felhasználásáról.

Támogassa a Jóga a mindennapi életben rendszer® közhasznú tevékenységét az 1%-os kampány időszakában azzal, hogy ajánlja ezt az oldalt ismerőseinek is.