Hírek, programok

Tájékoztató a Jóga a mindennapi életben egyesület intézkedéseiről a járványügyi helyzetben

A magyarországi járványügyi helyzetet és az ehhez kapcsolódó legújabb rendelkezéseket figyelembe véve 2020. november 11-től a Jóga a mindennapi életben egyesület jógatanfolyamait és programjait a Jógaközpontban és külső helyszíneken szüneteltetjük.

 

A szeptemberben induló jógatanfolyamokból már csak pár hét maradt hátra, de a jelenlegi rendelkezések alapján ezeket a mostani formában (személyes jelenlét a tanfolyamokon) nem tudjuk folytatni. Összhangban az őszi tanfolyamok meghirdetésével a tanfolyamok online térben folytatódnak. Azok, akik rendszeresen jártak az őszi tanfolyamra, hamarosan értesítést kapnak a folytatásról.

Ugyanígy szüneteltetjük a Jógaközpontban a pénteki szatszangokat is.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a www.swamiji.tv 24 órás adását, ahol Jógamesterünk, Vishwaguru Mahamandaleshwar Sri Paramhans Swami MaheshwaranandaJi előadásait lehet látni. Vishwagurujival esténként élő közvetítést is láthattok. Emellett ezen a honlapon jógagyakorlásokat is közvetítenek.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek és vigyázzatok magatokra. Bízunk benne, hogy ez a járványhelyzet hamarosan véget ér és újra tudunk személyesen is találkozni sok-sok jógaprogramon.