Skip to main content

Hírek, programok

Nyári jógatanfolyam a Szegedi Jógaközpontban

Örömmel értesítünk, hogy a nyáron is lesz lehetőség jógát gyakorolni a Szegedi Jógaközpontban. Június végétől augusztus közepéig minden csütörtökön várunk a Szeged, Kálvária tér 16. szám alatt.

 Még messze a szeptember, amikor kezdődnek az új, 12 hetes jógatanfolyamok a Szegedi Jógaközpontban, Hódmezővásárhelyen, Forráskúton és Szentesen. De addig is van lehetőség a közös jógagyakorlásra a Szegedi Jógaközpontban.

8 hetes tanfolyamunk június 29-én kezdődik és augusztus 17-ig tart. Csütörtökönként, 17:00-19:00 között várunk. Előzetes jelentkezés nem szükséges, a helyszínen tudsz regisztrálni a foglalkozások előtt. A teljes, 8 hetes tanfolyam ára 12000 Ft. Ezt azoknak ajánljuk, akik egész nyáron tudnak jönni gyakorolni. Amennyiben csak egy-egy alkalommal csatlakoznál a gyakorláshoz, azt is megteheted. Ebben az esetben 2000 Ft/alkalom a foglalkozás díja.

A tanfolyamdíjat utalhatod is. Ebben az esetben írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és tájékoztatunk a részletekről.

A gyakorlatok a Jóga a mindennapi életben rendszer 1-3 szintje alapján lesznek összeállítva. Várjuk azokat, akik már gyakoroltak nálunk, de várjuk a kezdőket is, ha szeretnék kipróbálni a jógát. (Számukra az a javaslatunk, hogy szeptembertől egy teljes kezdő tanfolyamra jelentkezzenek majd.)