Hírek, programok

Nyári jógatanfolyam a Szegedi Jógaközpontban

10 alkalmas jógatanfolyamra várjuk a jógagyakorlókat hétfőnként, betartva a szociális távolságtartás szabályait.
 Figyelem!
 
A tanfolyam betelt!
Amennyiben jönnél más napon gyakorolni a Jógaközpontba nyáron, kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!
 
Június 22-től, augusztus 24-ig, hétfőnként 18:00-20:00 között várunk a Szegedi Jógaközpontba (Kálvária tér 16.). Mivel korlátozott létszámban (10 fő) lehet részt venni a foglalkozásokon, kérjük az előzetes jelentkezést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
Aki mind a 10 alkalomra szeretne eljönni, kedvezményes áron (10000 Ft/10 alkalom) jelentkezhet a tanfolyamra, június 19-ig. Ha szeretnél jönni a 10 alkalomra, írj a fenti e-mail címre egy e-mailt, elküldjük neked az egyesületünk számlaszámát, ahova utalhatod a tanfolyam díját. Így bebiztosíthatod a helyed a tanfolyamon.
 
Természetesen a kimaradt helyekre is lehet alkalmanként jelentkezni, ekkor a helyszínen rendezheted az 1500 Ft-os díjat. (Előzetes jelentkezés e-mailen ekkor is szükséges!)
 
A fenti szabályokra azért van szükség, mert betartjuk a szociális távolságtartás szabályait:
 

A matracok kellő távolságra lesznek elhelyezve egymástól.

Érkezéskor már a bejárati ajtón kívül lesz kézfertőtlenítő, kérünk használd.

Javasoljuk, hogy hozz saját plédet/lepedőt a gyakorláshoz, melyet rá tudsz teríteni a matracokra.

Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ha beteg, vagy a közvetlen családtagjai között van beteg, akkor ne jöjjön foglalkozásra.

Várunk szeretettel nyári gyakorlásainkra.