Hírek, programok

Kezdő és haladó jógatanfolyamok Hódmezővásárhelyen

Várunk szeretettel a Jóga a mindennapi életben egyesület őszi tanfolyamain, Hódmezővásárhelyen, a Fontana Egészség és Életmód Központban (Ady u. 5.) 

A kezdő tanfolyam előtt tanfolyamindító beszélgetés!

Talán már régen gondolkoztál azon, hogy elkezdenél jógázni, de nagyon sok kérdésed van. Ezért nagyszerű lehetőséget ajánlunk. Hódmezővásárhelyi, kezdő tanfolyamunk előtt szeptember 8-án, kedden 18 órától tanfolyamindító beszélgetést szervezünk.

Itt megtudhatod,

  • miért érdemes jógát gyakorolni?
  • milyen életkorban lehet elkezdeni?
  • ha van valamilyen betegségem, akkor gyakorolhatok-e jógát?

Természetesen felteheted a saját kérdéseidet is. Egy héttel később kezdjük a tanfolyamot. A 12 hetes tanfolyamot , keddenként 18:00-20:00 között tartjuk. 

Amennyiben már a tanfolyamindító beszélgetés nélkül is tudod, hogy itt a helyed és szeretnél részt venni a kezdő tanfolyamon, akkor jelentkezz időben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Lesz egy haladó tanfolyamunk is, szeptember 10-től, csütörtökönként 18:00-20:00 között. Ide azokat várjuk, akik már az elmúlt években gyakorolták a Jóga a mindennapi életben rendszer 1-2-3-4 szintjét.

Figyelem! A haladó tanfolyamra is jelentkezned kell előzetesen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Mindkét tanfolyam oktatója: Dr Cseuz Tamás/Chetan Puri, a Jóga a mindennapi életben egyesület jógaoktatója.

 

Itt találod a Fontanát.