Hírek, programok

Jógatanfolyamok a Szegedi Jógaközpontban

Örömmel értesítünk a Jóga a mindennapi életben egyesület 2021. évi őszi tanfolyamairól, melyeket a Szegedi Jógaközpontban tartunk.

 

A Szegedi Jógaközpontban (Kálvária tér 16.):

         Szeptember 14-től, keddenként, 17-19 óra között kezdő tanfolyam.

         Szeptember 15-től, szerdánként 17-19 óra között haladó tanfolyam.

         Szeptember 16-tól, csütörtökönként 18-20 óra között középhaladó tanfolyam.

ÚJDONSÁG:

Szeptember közepétől, hétfőnként 17:30-19:00 között online jógafoglalkozás. Amennyiben az online jógaórákat választod, kérünk, hogy minél hamarabb jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Egyéb információk:

A jelenlegi szabályok szerint a tanfolyamokra védettségi igazolvány nélkül is lehet jönni, betartva a higiéniás és szociális távolságtartás szabályait. 

A Jógaközpontban vannak matracok, de javasoljuk a gyakorláshoz hozz egy saját plédet/lepedőt, melyet ráteríthetsz a matracra.

Amennyiben az őszi időszakban a pandémia esetleges újabb hulláma miatt korlátozásokra/bezárásokra kerülne sor, akkor a tanfolyamokat online fejezzük be. Erről időben fogunk tájékoztatást nyújtani.

Mint a legtöbben tudjátok, az egyesület jógaoktatói önkéntes munkában (karma jógában) oktatnak a munkájuk mellett. Így kérjük a megértéseteket, hogy az őszi időszakban a tanfolyamokat általában 2-2 jógaoktató fogja váltásban tartani, és előfordulhatnak egyéb helyettesítések is.

A Szegedi Jógaközpontban a tanfolyamok ára:

         15000 Ft/12 hét,

         Nappali tagozatos diákoknak/nyugdíjasoknak: 13000 Ft/12 hét

Online tanfolyam (kellő számú jelentkező esetén indul): 12000 Ft/12 hét vagy 1500 Ft/alkalom (másfél órás foglalkozás)

Aki befizet egy személyes tanfolyamra, az online foglalkozásokon féláron tud részt venni.

A személyes és online tanfolyamokra a jelentkezéseket előzetesen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Az elmúlt másfél év nehéz időszak volt mindenkinek és köszönjük, hogy sokan kitartottatok mellettünk az online foglalkozásokon és (amikor lehetett) a személyes tanfolyamokon is. Köszönjük a sok nagylelkű adományt és az 1%-os felajánlásokat, melyek nagyon sokat segítettek abban, hogy a Jógaközpont, az egyesület fenn tudjon maradni és működni tudjon. Bízunk benne, hogy az életünk lassan normalizálódni fog és sok-sok közös programon köszönthetünk.

Várunk nagy szeretettel a foglalkozásokra, programokra.

A Jóga a mindennapi életben egyesület elnöksége és jógaoktatói.