Hírek, programok

Jóga Nemzetközi Napja programok Szegeden

Idén már nyolcadik alkalommal ünnepel a világ júniusban a Jóga Nemzetközi Napja alkalmából. A (szegedi) Jóga a mindennapi életben egyesület több napos programmal készül az ünnepre. Tarts velünk és gyakoroljunk jógát hat napon keresztül.

A Jóga nemzetközi Napjához kapcsolódó programok ingyenesek!

Részletes program:

  1. nap – személyes program

Június 16-án csütörtökön a Jógaközpontban 17:30-19:00 között személyes gyakorlásra várunk, ahol a szarva hitta ászanákkal, a könnyű, bárki által végezhető jógatechnikákkal ismerkedhetsz meg.

Szükséges eszközök: kényelmes gyakorlóruha, takaró, vagy lepedő, melyet a matracra terítesz.

 

  1. nap – személyes és online program

Június 17-én pénteken Jógaklubot tartunk a Jógaközpontban 18:00-20:00 között. Ha van, amit megkérdeznél egy jógaoktatótól, ha szeretnéd megismerni a Jóga a mindennapi életben rendszert, a jóga ősi bölcsességét, tanítását, akkor ez a beszélgetős program neked való.

A Jógaklubra várunk személyesen és online is lehet csatlakozni google meeten a meet.google.com/ker-kogi-mtu linkre kattintva.

  1. nap – személyes program

Június 18-án szombaton az Újszegedi Ligetben, a Nagyréten várunk szabadtéri jógagyakorlásunkra. Kezdő és haladó jógagyakorlókat is várunk. 16:00-17:30 között lesz a gyakorlás. Polifoamot/matracot szükséges hozni és célszerű kényelmes gyakorlóruhában érkezni (öltözési lehetőség nincs).

A gyakorlóprogram előtt 15:30-tóla Bhari Khatu Pranam gyakorlatsorral lehet megismerkedni.

A programról filmfelvétel is készül. Amennyiben valaki nem szeretne látszani a felvételeken, ezt mindenképpen jelezze a szervezőknek a helyszínen.

  1. nap – személyes program

Június 19-én vasárnap a Bertalan híd újszegedi töltés oldali lejáratához várjuk az érdeklődőket 14 órára a Jógatúrára. A Rotary Tanösvényt fogjuk bejárni, a gyalogtúrát összekötjük közös jógagyakorlással.

Matracot nem kell hozni, mert álló helyzetben végezhető jógagyakoratokkal ismerkedünk ezen a programon. Kényelmes túracipő, hátizsák, víz, ami szükséges. Ha hozol magaddal ételt is és megkínálnád a túratársakat, vedd figyelembe, hogy a résztvevők közül sokan vegetáriusok, vagy vegánok.

A Jógatúra tervezett időtartama 3 órahossza. Tervezett táv: 5-6 km.

  1. nap – személyes és online program

Június 20-án hétfőn újra a Jógaközpontba várjuk az érdeklődőket személyesen vagy online közös Meditációnkra. A program 17:30-19:00 között lesz. Online erre a linkre kattintva lehet csatlakozni: meet.google.com/znd-eebk-drt

Szükséges eszközök: kényelmes gyakorlóruha, takaró, vagy lepedő, melyet a matracra terítesz.

  1. nap személyes program

Június 21-én, kedden a Jóga Nemzetközi Napján lesz az utolsó programunk a Jógaközpontban. 17:30-19:00 között személyes programunkon a Jóga hátfájás elleni gyakorlataival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Szükséges eszközök: kényelmes gyakorlóruha, takaró, vagy lepedő, melyet a matracra terítesz.

 

Tervezett nyári programjaink:*

Nyári, szabadtéri ingyenes jógagyakorlás az Újszegedi Ligetben.

Nyári átvezető, fizetős jógatanfolyam a Jógaközpontban.

*Hamarosan a honlapon is láthatóak ezek a programok.