jame_fejlec

Hírek

2018 március 11.

Jóga szeminárium Szegeden, Vivekpuriji vezetésével, április 27-29

Jóga hétvégét szervezünk, melynek a vezetője a zágrábi Jóga a mindennapi életben központ vezetője, Mahamandaleshwar Swami Vivekpuriji*.
A három napos programban lesz jógagyakorlás a Jóga a mindennapi életben rendszer alapján (ászanák, fizikai gyakorlatok; pránajáma, légzéstechnikák; jóga nidra, relaxáció és meditáció) és előadások. Étkezés vegetárius, a Jóga a mindennapi életben rendszer ajánlása szerint.
A teljes hétvégi szemináriumon való részvételt elsősorban azoknak ajánljuk, akik már gyakorolják a Jóga a mindennapi életben rendszert. Ez a hétvégi program nagyszerű lehetőség számukra, hogy elmélyítsék tudásukat a jóga tudományában.
Azokat, akik most ismerkednek a jógával, várjuk a hétvége bármelyik előadására és egy-egy gyakorlásra is.
Részletes tájékoztató és jelentkezési lap az alábbi linkekről:

*Mahamandaleshwar Swami Vivekpuriji Horvátországból érkezik hozzánk. A zágrábi Jóga a mindennapi életben központ vezetője. Vishwaguru Mahamandaleshwar Sri Swami Maheshwarananda Ji, a Jóga a mindennapi életben rendszer alapítójának tanítványa 1984 óta. 2007-ben Indiában, a Khumba Melán kapta meg a swami beavatást. Szerzetesként az egész emberiség szolgálatának szenteli életét. 2013-ban másodmagával, első alkalommal európaiként megkapta a Mahamandaleshwar címet, amely Indiában nagy tiszteletnek örvendő spirituális rang. A Jóga a mindennapi életben nemzetközi szemináriumain rendszeresen találkozhatunk vele, s a hétvégi szeminárium egy újabb lehetőség, hogy Mahamandaleshwar Vivekpuriji szakszerű vezetésével elmélyítsük tapasztalatainkat a jóga tudományában.