jame_fejlec

rss Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Szeged
2016 november 23.

Swami Gajanandji programbeszámoló

Swami GajanandaJi volt az elmúlt hétvégén a vendégünk, aki nagylaki programját követően Hódmezővásárhelyen a nagylaki és hódmezővásárhelyi bhaktákkal meglátogatta a VishwaguruJi által 2015-ben ültetett Békefát.
Ezt követően a Szegedi Jógaközpontban, immár 3. alkalommal tartott teltházas előadást A külső és belső Guru címmel. Ezen az estén nemzetközi hallgatóság előtt beszélt a mester és tanítvány kapcsolatáról és a Guru elvről. Miskolc, Hódmezővásárhely, Békéscsaba, és természetesen Szeged mellett még Szlovákiából érkezett érdeklődő is hallgatta Swami GajanandaJi történeteit.
A szép és áldott este bhandarával (közös vegetárius, szattvikus étkezéssel) fejeződött be.

2016 november 13.

A külső és a belső GURU - program Swami Gajanandjival Szegeden

November 20-án, vasárnap, 16-19 óráig Swami Gajanandji tart programot a szegedi jógaközpontban (Kálvária tér 16.), melyre mindenkit szeretettel várunk.
Belépődíj: 1000 Ft

2016 október 01.

Új kezdő jógatanfolyamok Mélykúton és Kecskeméten

Egyesületünk kezdő jógatanfolyamokat indít Mélykúton és Kecskeméten.
Mélykúton a 12 foglalkozásból álló tanfolyam a Könyvtárban lesz (Petőfi tér). Első alkalom október 10-én, hétfőn 17 órától. További információ: +36204503120 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Kecskeméten a Jógaközpontban (Simonyi u. 7) 6 alkalomból álló jógatanfolyamra várjuk az érdeklődőket szerda délelőttönként 9 órától. További információ: +36202155518 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Részletek a Tanfolyamok alatt.

2016 augusztus 16.

Szeptembertől indulnak őszi tanfolyamaink

Szeptembertől újra indulnak tanfolyamaink az ismert helyszíneken, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten és Szentesen. A részletes időpontok, a tanfolyamok szintjei megtalálhatóak a Tanfolyamok alatt.