jame_fejlec

rss Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Szeged
2014 április 13.

Főzőtanfolyam a szegedi jógaközpontban

2014. május 17-én, szombaton vegetáriánus főzőtanfolyamot szervezünk a szegedi jógaközpontban.

A tanfolyamon a az ételek a résztvevők igénye szerint kerülnek elkészítésre. Néhány leves, dhal, indiai zöldségraguk, töltött- vagy rakott magyaros étel, reggelire való pástétomok, 1-2 édesség, sütemény lakto vegetáriánus módon, esetleg igény szerint vegán módon. A tofu sokoldalú felhasználása, és búzahús (szejtán) készítés. Várhatóan 12-15 féle ételt készítünk.

  • Kezdés: 830 óra
  • Várható befejezés: kb. 16 óra.
  • Ára: 6500 ft.
  • Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen vagy a 0620-448-0909 telefonszámon

Kezdőket és haladókat is szeretettel várunk.

2014 április 12.

Beszámoló a kecskeméti Országos Természetgyógyászati Napokon való részvételünkről

A Jóga a mindennapi életben Egyesület Kecskeméti Jógaközpontja harmadik éve kap felkérést bemutató megtartására a Kecskeméti Művelődési Házban megrendezésre kerülő Országos Természetgyógyászati Napokon. Az idei évben április első hétvégéjén ismét önálló standdal is jelen lehettünk a rendezvényen.

Nagy örömmel tapasztaltuk meg a látogatók nyitottságát és érdeklődését a tanfolyamjaink iránt, s emlékeztek a korábbi jógabemutatóinkra, a nyári szabadtéri jógafoglakozásainkra. Kiállítottuk a Jógaközpontunk életének néhány fotóját, így megtudtuk mutatni képekben a gyerekekkel szervezett jógadélutánjainkat, a fa ültetésről készült fotókat, és az új központi helyen lévő tágas, világos Jógaközpontot. Vasárnap délután jógabemutatót is tartottunk a rendezvényen.

Az alábbi képeken a standunk és a jógabemutató látható.

2014 március 29.

Jóga a Mindennapi Életben a Kecskeméti Természetgyógyászati Napokon

Kecskeméten évről-évre megrendezik a Természetgyógyász Napok Szakkiállítást és Vásárt. A nívós programon megjelenik a szakma, az alternatív gyógymódok képviselői mellett a jóga is. Egyesületünk idén már harmadik alkalommal képviseli a Jóga a mindennapi életben rendszert a két napos rendezvényen.

2014. április 5-én szombaton és 6-án vasárnap leszünk jelen a kiállításon. Mindkét napon információs asztalunknál tájékoztatást adunk jógatanfolyamainkról, programjainkról és bemutatjuk az új Kecskeméti Jógaközpontot.

Vasárnap 15 órakor lesz egy jógabemutatónk.

Várunk szeretettel a rendezvényen, látogasd meg a Jóga a Mindennapi Életben Egyesületet.

A fotók a 2012-es kiállításon készültek.

Szeretettel várunk kecskeméti jógaközpontunkban!

2014 február 02.

Új jógaközpont Kecskeméten


Örömmel értesítünk új, kecskeméti jógaközpontunk megnyitásáról!

Egyesületünk kecskeméti önkéntesei február elejétől új helyen (Simonyi u. 7. I/3.) folytatják a jógaoktatást. A tanfolyamokról erre a linkre kattintva találhatsz részletes ismertetőt.
A fenti helyszínen a tanfolyamokon kívül egyéb programokat is szervezünk, például szatszangokat (beszélgetés a jóga bölcsességéről, videók, bhadzsan énekelés) gyakorló napokat, előadásokat.
A részletekről honlapunkon, illetve hírleveleinkből tájékozódhatsz.

Szeretettel várunk kecskeméti jógaközpontunkban!