jame_fejlec

rss Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Szeged
2017 január 02.

2017-ben is indulnak tanfolyamaink

Januártól folytatódnak, illetve indulnak tanfolyamaink Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten, Szentesen, Mélykúton. A tanfolyamok minden korosztály számára elérhetőek.
Mindenkit szeretettel várunk!
Részletek a Tanfolyamok alatt.

2016 december 11.

Mikulás a jógaközpontban

Az elmúlt héten a Mikulás meglátogatta a Szegedi Jógaközpontot is, ahol sok-sok csillogó szemű gyermek várta. A gyerekek az ajándékok mellett kézműves foglalkozásban is részt vehettek és természetesen a sok finomságból sem maradt a program végére.

2016 november 23.

Swami Gajanandji programbeszámoló

Swami GajanandaJi volt az elmúlt hétvégén a vendégünk, aki nagylaki programját követően Hódmezővásárhelyen a nagylaki és hódmezővásárhelyi bhaktákkal meglátogatta a VishwaguruJi által 2015-ben ültetett Békefát.
Ezt követően a Szegedi Jógaközpontban, immár 3. alkalommal tartott teltházas előadást A külső és belső Guru címmel. Ezen az estén nemzetközi hallgatóság előtt beszélt a mester és tanítvány kapcsolatáról és a Guru elvről. Miskolc, Hódmezővásárhely, Békéscsaba, és természetesen Szeged mellett még Szlovákiából érkezett érdeklődő is hallgatta Swami GajanandaJi történeteit.
A szép és áldott este bhandarával (közös vegetárius, szattvikus étkezéssel) fejeződött be.

2016 november 13.

A külső és a belső GURU - program Swami Gajanandjival Szegeden

November 20-án, vasárnap, 16-19 óráig Swami Gajanandji tart programot a szegedi jógaközpontban (Kálvária tér 16.), melyre mindenkit szeretettel várunk.
Belépődíj: 1000 Ft