jame_fejlec

rss Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Szeged
2014 szeptember 01.

India magyarországi nagykövete Szegeden

Shri Malay Mishra

Kedves Barátaink!

Ezúton szeretettel meghívunk 2014. szeptember 06-án 16 órára a szegedi jógaközpontba (Kálvári tér 16.) Shrí Malay Mishra, India magyarországi nagykövete előadására.

A belépés díjtalan!

2014 május 31.

Nyári jógagyakorlások Szegeden és Kecskeméten

Szegeden!

Hagyományainkhoz híven idén nyáron is szervezünk szabadtéri jógagyakorlást Szegeden.
Kilencedik alkalommal várjuk szerdánként 17:30-19:30 között a jógatanfolyamra járókat és az érdeklődőket az Újszegedi Ligetbe július 9 – augusztus 27-e között 7 alkalommal. (Augusztus 20-án nem lesz foglalkozás). Eső esetén a foglalkozás elmarad.
Harmadik alkalommal lesz szabadtéri jógagyakorlás a Kálvária téren, a Jógaközpont előtti füves területen hétfőnként 17:30-19:30 között július 7 – augusztus 25-e között 8 alkalommal. Eső esetén a foglalkozást a Jógaközpontban tartjuk meg.
Mindkét helyre polifoam matracot vagy plédet kell hozni és célszerű kényelmes ruhában érkezni, mert nincs átöltözési lehetőség.
A nyári, szabadtéri jógaprogramok Szegeden ingyenesek, kezdőket és haladókat is várunk szeretettel.

Kecskeméten

Mint korábban is hírt adtunk róla, a Kecskeméti Jógaközpontunk idén januárjában új helyre költözött. (Kecskemét, Simonyi u. 7. I/3.)
Nyáron július 7-től augusztus 11-ig tartunk a Kecskeméti Jógaközpontban átvezető jógatanfolyamot hétfőnként 18-20 óra között. A hat alkalomból álló tanfolyamra várjuk a kezdőket és haladókat egyaránt. A tanfolyam ára 5500 Ft (nyugdíjasoknak, diákoknak 4800 Ft), de ezen a tanfolyamon a foglalkozásokat lehet külön is fizetni.

2014 április 13.

Főzőtanfolyam a szegedi jógaközpontban

2014. május 17-én, szombaton vegetáriánus főzőtanfolyamot szervezünk a szegedi jógaközpontban.

A tanfolyamon a az ételek a résztvevők igénye szerint kerülnek elkészítésre. Néhány leves, dhal, indiai zöldségraguk, töltött- vagy rakott magyaros étel, reggelire való pástétomok, 1-2 édesség, sütemény lakto vegetáriánus módon, esetleg igény szerint vegán módon. A tofu sokoldalú felhasználása, és búzahús (szejtán) készítés. Várhatóan 12-15 féle ételt készítünk.

  • Kezdés: 830 óra
  • Várható befejezés: kb. 16 óra.
  • Ára: 6500 ft.
  • Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen vagy a 0620-448-0909 telefonszámon

Kezdőket és haladókat is szeretettel várunk.

2014 április 12.

Beszámoló a kecskeméti Országos Természetgyógyászati Napokon való részvételünkről

A Jóga a mindennapi életben Egyesület Kecskeméti Jógaközpontja harmadik éve kap felkérést bemutató megtartására a Kecskeméti Művelődési Házban megrendezésre kerülő Országos Természetgyógyászati Napokon. Az idei évben április első hétvégéjén ismét önálló standdal is jelen lehettünk a rendezvényen.

Nagy örömmel tapasztaltuk meg a látogatók nyitottságát és érdeklődését a tanfolyamjaink iránt, s emlékeztek a korábbi jógabemutatóinkra, a nyári szabadtéri jógafoglakozásainkra. Kiállítottuk a Jógaközpontunk életének néhány fotóját, így megtudtuk mutatni képekben a gyerekekkel szervezett jógadélutánjainkat, a fa ültetésről készült fotókat, és az új központi helyen lévő tágas, világos Jógaközpontot. Vasárnap délután jógabemutatót is tartottunk a rendezvényen.

Az alábbi képeken a standunk és a jógabemutató látható.