jame_fejlec

rss Jóga a Mindennapi Életben Egyesület Szeged
2014 december 14.

Januárban is indulnak tanfolyamaink

Az ünnepek után az új évben természetesen újra indulnak tanfolyamaink a megszokott helyszíneken (Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Kecskeméten), melyekre mindenkit szeretettel várunk.

2014 december 07.

A Mikulás a jógaközpontba látogatott

2014 november 19.

Faültetés beszámolók

Jógaiskolánk alapítója, Mahamandaleshwar Sri Swami Maheshwarananda Ji 2013 nyarán tett egy felhívást a Jóga a mindennapi életben közösségek felé: Ültessünk minél több fát!
Felhívására a dél-alföldi területen 3330 fát ültetünk el. A fák növekednek, gyarapodnak. A napokban kaptunk képeket két helyről is, ahol egyesületünk, a Jóga a mindennapi életben egyesület támogatott faültetési programokat.
A Pusztamérgesi Szakközépiskolában 2013-ban két alkalommal támogattunk faültetést, ahol összesen 164 fát ültettek el az iskolaudvaron. Az elmúlt közel másfél évben a diákok lelkesen gondozták a fákat, amelyek néhány kivételtől eltekintve élnek és fejlődnek.
A Szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola 2014 októberében Öko-Napot tartottak. E napon egyesületünk támogatásával szintén az iskola udvarában két fát ültettek el.

Pusztamérges
Szőreg
2014 október 29.

Jógaklub Szegeden

"EGY CÉL, SOKFÉLE ÚT."
különféle jógautak jellemzői és gyakorlati alkalmazásuk

Jógaklub november 7-én, pénteken 18 órától a szegedi jógaközpontban (Kálvária tér 16.)
Mindenkit szeretettel várunk!
Belépődíj nélkül látogatható program.